Szeretsz videókat/kisfilmeket készíteni? Szívesen megmérettetnéd magad nyereményekért cserébe?

Akkor olvasd tovább ezt a cikket, és kiderül, hogy mi ez a pályázat, és hogyan tudsz rá jelentkezni.

BROADTEST

 

A BroadTest csapata 2016. Januárjában kezdett el videókat feltölteni YouTube csatornájukra. Minden videójuk nagyon szórakoztató, egyedi és kreatív. Legnépszerűbb sorozatuk a „HÁTU”, aminek keretein belül különféle videós és filmes tippet/trükköt/tanácsot/ötletet osztanak meg. A csatornán megtalálhatóak különféle technikai eszközök bemutatói és tesztjei, sőt egy egész sorozatot építettek arra, hogy milyen módszerekkel tudnak szétszedni egy babzsákfotelt. A csapat szakmailag hiteles, hiszen Tibi és Edit a filmes/videós, míg Gábor a szinkronszínészet közegéből adja át tudását. .

„118 VIDEÓPÁLYÁZAT”

 

A BroadTest eddig minden évben rendezett egy videópályázatot, idén viszont annyi csavarral, hogy minden beküldött videó hossza nem haladhatja meg a 118 másodpercet (1 perc 58 másodperc).

„Azért 118 másodperc, mert onnan indultunk, hogy 120 másodperc, de 2018 van. Igen, ilyen bonyolult gondolatmenet. […] Úgyhogy lehet, hogy jövőre 119 másodperc lesz”.

Tibi, („VIDEÓPÁLYÁZAT bejelentő LIVE”  | 43:23 – 43:39)

A pályaműveket 2018. SZEPTEMBER 30-ig lehet leadni, de már Szeptember 14-én elkezdik a YouTube csatornájukon élő adásokban értékelni, minden második héten pénteken. Az egész pályázat 2018. December 7-én lesz lezárva, és utána pedig a díjátadó következik valamikor decemberben.

Pályázni csak a 13. életévüket betöltött, magyar állampolgárok tudnak.

KATEGÓRIÁK

  • HUMOR: Minden olyan szórakoztató/abszurd/szürreális videó ide tartozik, ami mosolyt csal a néző arcára.
  • DRÁMA: Társadalomkritika vagy motivációs videó? Esetleg megzenésített vers videó? Jöhet minden ami szívbemarkoló és érzelmes.
  • AKCIÓ: Ide tartozik minden olyan videó, ami izgalmas történettel és/vagy fordulatos cselekményekkel rendelkezik.
  • DOKUMENTUM: Természeti bemutatók, valóságos helyzetek/problémák, esetleg események vagy alkalmak, sőt a minőségi, jó vlogok is ide jöhetnek. A lényeg, hogy legyen egy „dokumentalista” jellege.
  • ANIMÁCIÓ: Ha nem élőszereplős a videód, hanem rajzolt vagy stop-motion animáció, akkor ez a te kategóriád.

Jelentkezni az alábbi linken tudtok, sőt további részleteket is megtudhattok a pályázatról, amik fontosak lehetnek a jelentkezésnél, szóval érdemes végigolvasni. 

https://broadtest.hu/118-videopalyazat/ 

KÖVESS MINKET ITT IS

Válasz