ELINDULTUNK

VALAMI ÚJ KEZDETE...

ÜDVÖZLÜNK MINDEN KEDVES OLVASÓT!

Ez itt az „INSIDE – A YouTube Kisokos” hivatalos weboldala. Több hónapos tervezés után született meg ez az oldal, és már alig várjuk, hogy olvassátok a cikkeinket.

Mielőtt részleteznénk a dolgokat, érdemes belike-olni a hivatalos Facebook oldalunkat, és beállítani azt, hogy „elsőként jelenítse meg” az új bejegyzéseket a hírfolyamban

 

MIÉRT?

Magyarországon számos olyan hírportál van, ami a YouTube-ról és a tartalomgyártókról olyan írásokat készít, ami teljesen negatív fényben tünteti fel ezt az egész közösséget. Tény és való, hogy vannak itthon és nemzetközi szinten is olyan videók, amik tartalma kifogásolható, de nem egyszer volt rá példa, hogy egy normális tartalomgyártóról olyan cikket írtak, ami negatív fényben tüntette fel őt. A legfőbb téma, amit elemezni szoktak, hogy mennyit is keresnek a videósok, és ezt legtöbbször a Social Blade „megbízható” adataiból szűrték le.

Így tehát ez a hír- és médiaportál azért jött létre, hogy a YouTube-ról és a YouTube videósokról készüljenek olyan cikkek, amik bemutatják hogy mi is történik VALÓJÁBAN a háttérben.

 

TARTALOM

Az oldalon főként cikkek fognak megjelenni. A cikkek írásában számos hazai videós is részt fog venni, így csak növeljük az oldal hitelességét, hiszen a legtöbb hazai portál mögött olyan emberek dolgoznak, akik csak a felszínt kapargatják, és csak külsőségekből ítélnek, egyáltalán nem látják mennyi munka/idő/energia van egy-egy videó/csatorna mögött. A szerkesztőség folyamatosan fog bővülni és alakulni, így elképzelhető, hogy egy videós csak egyszer, de lehet hogy többször is fog tartalmat gyártani erre az oldalra.

A YouTube-al kapcsolatos minden fontosabb hírt, bejelentést, érdekességet, illetve a YouTube-on fellelhető videókról és videósokról is készülni fognak bejegyzések.

 

MI MERRE VAN? (MENÜPONTOK)

Az oldalt folyamatosan fejlesztjük, így most csak a kezdő elemeit ismertetjük veletek.

VIDEÓSOK: Ezen menüpontnál videós adatbázisokat fogtok találni, első körben a haza videósok Patreon és Webshop oldalait szedtük össze egy helyre, így könnyebben megtaláljátok a kedvenc videósaitok támogatási lehetőségeit.

KATEGÓRIÁK: Itt megtaláljátok a főbb kategóriáit a cikkeknek. A kategóriák legfőképp a YouTube-ról, vagy a YouTube-hoz kapcsolódó egyéb (social media) oldalakról szólnak. Ezek az oldalak igen is befolyásolják a videósok és a nézők tartalomfogyasztási szokásait.

RENDEZVÉNYEK: A menüpontra kattintva elértek egy naptár rendszert, illetve a menü fölé húzva az egeret láthatjátok a különféle rendezvényeket kategóriánként összefoglalva, és így direkt mód is megnézhetitek hogy mikor lesz a következő adott esemény ahol akár videósokkal is találkozhattok.

KAPCSOLAT: Itt megtaláljátok az elérhetőségeinket.

 

Előre is köszönjük szépen mindenkinek, aki aktív olvasója és követője lesz ennek az oldalnak. A tőlünk telhető módon igyekszünk hiteles és megbízható információkat közölni a körülöttünk történő dolgokról. 

 

KÖVESS MINKET ITT IS

Válasz