Game Pass megjelenések

Lesznek itt nagyágyúk c:

Psychonauts 2 ( Xbox / Pc / Cloud )

A Psychonauts 2 az első játék cselekményeit folytatja, 20 évvel. A Psychonauts egy platformer játék amelyben egy ügynök vagyunk Raz aki Psychonautsnak dolgozik. A játékban betudunk jutni agyakba amik színes világok formájában jelenek meg. Psychonauts első részét Game Pass-ből ki lehet próbálni.

Megjelenés: 2021.08.25

 

Age of Empire IV ( Pc )

Az Age Of Empire szériát nem kell bemutatni a stratégia játékok szerelmeseinek. Aki nem ismerné az Age of Empire szériát, az Age Of Empire játékokban történelmi háborúkban kell menedzselnünk a harcokat. Az új felvonásban a 100 éves háború eseményeit tudjuk végigjátszani.

Megjelenés: 2021.10.28

 

 

Forza Horizon 5 ( Xbox  /  Pc / Cloud  )

A Forza Horizon 5-ben a gyönyörű Mexikó területén lehet autókkal versenyezni és egyéb küldetéseket teljesíteni. Nagy újításai a story mód és a pálya tervező. A játék megjelenésekor több mint 400 autó elérhető lesz és a Microsoft ígérete szerint ez a szám bővülni fog. A Forzára jellemző gyűjtögetés is bővülni fog falfestményekkel. Az időjárás változása is visszafog térni csak nem úgy mint az előző részben.

Megjelenés: 2021.11.09

 

Halo infinite ( Xbox / Pc / Cloud )

Halo Infinite-ben Master Chief eddig legepikusabb kalandját fogjuk átélni. A Halo Infinite-ben 3 különböző játékmód lesz megtalálható.

  • A kampány, ahol Master Chief azt fedezi fel, hogy Cortanát kiakarják törölni és ezért Chief elindul megtudni ki és miért akarja ezt tenni.
  • Multiplayer ahol idén visszatérnek a klasszikusabb irányba rajongók örömének. A játék 120hz-n képes futni a series s/x-en.
  • Forge ahol saját magunk tervezhetünk mapokat egyedül vagy akár 4 személyes co-op módban.

Megjelenés: 2021 vége ( Zárt Alpha elérhető )

 

Back 4 Blood ( Xbox / Pc / Cloud / Ps )

A Back 4 Blood az eredeti Left 2 Dead készítői által készített zombis co-op shooter lesz, amiben minden karakternek egyedi képessége lesz. 4 játékos tud egyszere játszani, hogy megöljék zombik hordáját. Több különleges zombi is megtalálható lesz megjelenéskor.

Megjelenés: 2021.10.12

 

The Ascent ( Xbox / Pc / Cloud )

Az Ascent egy Cyberpunk stilusban készülő egyedül vagy barátokkal játszható akció RPG játék. A játék felülnézetes, de a környezet 3D-s mivoltából fakadóan lehet guggolni tereptárgyak mögött. Páncélokat és egyedi táskákat lehet találni a mapokon amik fejlesztik karakterünket. Minden lootnak megvan a fix pozíciója ezért nincs szerencse faktor a játékban.

Elérhető

 

Twelve Minutes ( Xbox / Pc / Cloud )

A Twelve Minutes egy felül nézetes akció dráma lesz, amiben sok híres színész hangját a karaktereknek köztük: James McAvoy , Daisy Ridley. Az egész játék egy szobában játszódik, amiben interaktálni kell a tárgyakkal és meg kell nézni hogyan reagálnak rá a karakterek, hogy előre tudjunk jutni a történetben, amiben egy időhurkot kell megtörni.

Megjelenés: 2021.08.19

 

Shredders ( Xbox / Pc / Cloud )

A Shredders-ben a gyönyörű tájakon tudunk snowboardozni. A Shreddersben lehetőségünk lesz extremebbnél extremebb trükköket csinálnunk miközben suhanok le a hegyről. A Shredders-ben licencelt versenyek is helyet fognak találni. Shredders-ben akár 4-en is tudunk egyszere játszani.

Megjelenés: 2021 December

 

Sable ( Xbox / Pc / Cloud / Ps )

A Sable egy nyílt világú akció játék lesz, amit a Breath of the wild inspirált. Játékban felkel fedeznünk egy idegen bolygót és annak történelmét. A bolygón barangolva a legfőbb társunk a légsiklónk, amit tudunk fejleszteni különböző alkatrészekkel.

Megjelenés: 2021.09.23

 

Scorn ( Xbox / Pc / Cloud )

A Scorn egy realisztikus grafikával ellátott sci-fi horror, amiben puzzle-ket kell megoldanunk és közben figyelnünk kell arra, hogy el ne kapjon valami szörnyeteg.

Megjelenés: 2021

 

Hello Neighbor 2 ( Xbox / Pc / Cloud )

Hello Neighbor 2 az első tovább bővítésé lesz tehát be kell törnünk a szomszédhoz, és meg kell szereznünk a házából tárgyakat, amivel kiderítjük mit is rejteget. A fejlesztők szerint a játékban az A.I felfogja ismerni a játékos szokásait és alkalmazkodni fog a terephez tehát egyre nehezedni fog a játék.

Megjelenés: 2021 ( Alpha elérhető már )

 

Aragami 2 ( Xbox / Pc / Cloud )

Az Aragami 2 egy story központú lopakodós játék, amit akár 4-en is tudunk egyszere játszani. Fontos lesz karakterünk fejlesztése mivel ezzel tudjuk megszerezni későbbi képességeket. A történetben az Árnyék klán harcosa ként kell helytállnunk a külsős támadásoktól.

Megjelenés: 2021.09.17

 

The Anacrusis ( Xbox / Pc / Cloud )

Az Anacrusis egy Co-op Shooter amiben űrlényekre lövöldöznünk tudósóként. Minden karakternek saját képessége van mint például: Energia pajzs / Energia mágnes. Ezek mellett sok fajta ellenfél lesz amivel tudunk harcolni ezek között megtalálható lesz az „Óriás tank űrlény”.

Megjelenés: 2021

 

Starfield ( Xbox / Pc / Cloud )

Starfield egy sci-fi RPG lesz amit a Fallout 4 és a Skyrim alkotói készítenek. Jelenleg nincs sok információnk a játékról csak annyi, hogy több bolygó lesz és, hogy a főszereplő az egy űrbanda tagja lesz. Starfield Settingjének elkészítése a stúdió szerint 25 évig tartott.

Megjelenés: 2022.11.11

 

Redfall ( Xbox / Pc / Cloud )

A Redfall a Dishonoredről híres Arkane stúdió új játéka amiben vámpírokat kell legyilkolni változatosabbnál változatosabb módokon. Eddig csak egy CGI előzetes láttunk de ebből és lehet következtetni, hogy a játékban visszatérnek a képességek, amelyek között megtalálható lesz az „Anti-gravitációs dobbantó”.

Megjelenés: 2022 Nyara

 

Replaced ( Xbox / Pc / Cloud )

A Replaced egy steampunk akció platformer játék amiben a pixel grafika van keverve a sugárkövetés adta fényekkel. Jelenleg nem tudunk sokat a játék történetéről csak azt, hogy Phoenix Cityben fog játszódni ahol sötét titkokat kell felderíteni.

Megjelenés: 2022

 

Slime Rancher 2 ( Xbox / Pc / Cloud )

A Slime Rancher 2-ben mint az első részben aranyos kis slime lényeket kell begyűjtenünk és vegyíteni őket. Mindegyik slimeot máshogy kell tartani, vannak olyan slimeok amiket külön kell tartani, van olyan slime amit egy együtt kell tartani egy másik slime fajtávval, és lesznek olyan slimeok is amiket teljesen máshol kell tartani például: Vízben / Lávában

Megjelenés: 2022

 

Somerville ( Xbox / Pc / Cloud )

A Somerville egy poszt-apokaliptikus világban játszódó játék lesz amiben egy családot irányítunk ahogy próbálnak életben maradni az idegenek által elfoglalt földön.

Megjelenés: Hamarosan ( TBA )

 

Atomic Heart ( Xbox / Pc / Cloud / Ps )

Az Atomic Heart azaz a Orosz Bioshock egy érdekes világban játszódó szürreális lövölde lesz. Játékmenetről annyit tudunk, hogy a fegyverhasználat mellett a karakternek lesznek képességei amiket a fegyver használattal vegyítve tudunk használ. Történet egy alternatív szovjetunióban játszódik majd ahol felfedezték az internetet és a hologramokat 1955-ben már. Főhősünk egy szovjet ügynők, akit elküldenek egy olyan gyárba, ahonnan nem kapnak jelet.

Megjelenés: Hamarosan ( TBA )

 

Party Animals ( Xbox / Pc / Cloud / Ps )

A Party Animals egy állati verekedős játék, ahol a pályákról kell lelökni a másik játékosokat lapáttal vagy a puszta kezünkkel vagy egyéb eszközökkel. Sok fajta állat közül tudunk választani, hogy mindenki megtalálja a saját lelki állatát. Egyszerre 8 játékos tud játszani maximum.

Megjelenés: 2022

 

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes ( Xbox / Pc / Cloud )

Története az Allraan egyik sarkában kezdődik, amely a különböző kultúrájú és értékű nemzetek kárpitja. Kard és „varázslencsék” néven ismert mágikus tárgyak révén a föld történelmét az ott élő emberek, fenevadok, manók és sivatagi emberek szövetségei és agressziói alakították ki. A Galdean Birodalom kiszorította a többi nemzetet, és felfedezett egy olyan technológiát, amely felerősíti a rúna-lencsék varázsát. Most a Birodalom olyan műtárgy után kutat a kontinensen, amely még tovább bővíti hatalmukat. Az egyik ilyen expedíción Seign Kesling, egy fiatal és tehetséges császári tiszt, valamint Nowa, egy távoli falu fiúja találkozik egymással, és barátokká válnak. A sors fordulata azonban hamarosan a háborús tüzekbe sodorja őket, és mindkettőjüket arra kényszeríti, hogy vizsgálják felül mindazt, amit helyesnek és igaznak tartanak.

Megjelenés: 2023

 

Eiyuden Chronicle: Rising ( Xbox / Pc / Cloud )

Az Eiyuden Chronicle Rising egy városépítő akció-RPG, amely ugyanabban a világban játszódik, mint az Eiyuden Chronicle. Összeszövi a háború előtti különféle karakterek meséit, akik végül társai lesznek az Eiyuden Chronicleban. A játék bemutatja az Eiyuden Chronicle szereplőinek egy részét egy eredeti történetben, izgalmas akcióval és vonzó városépítő elemekkel. Lehet, hogy még vannak olyan kis juttatások a játékosok számára, akik összekapcsolják a játékot Eiyuden Chronicles-szel.

Megjelenés: 2022

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl ( Xbox / Pc / Cloud )

A S.T.A.L.K.E.R. egy kritikusok által elismert franchise, amelynek több millió játékosa több mint egy évtizede kutatja a csernobili anomália zóna ellenséges környezetét. A S.T.A.L.K.E.R. 2 egy régóta várt folytatása annak a sorozatnak, amelynek célja a rajongók által kedvelt elemek eljuttatása – kihívásokkal teli küzdelem, borzongató horror és izgalom a túlélésért folytatott harcban.

Megjelenés: 2021.04.28

 

( Minden aláhúzott játék xbox fejlesztő stúdió által készülő játék )

KÖVESS MINKET ITT IS