Nintendo megjelenések 2021-ben

 

WarioWare  

Wario és barátai visszatértek egy új játékkal amiben microjátékokkal kell játszani. Storyban Warioékat beszippantja a saját játékuk amiből nekünk kell őket kiszabadítani azzal, hogy microjátékokat teljesítünk. Elérhető még a Party Játék csomag amiben 1-4 ember tud játszani különböző játék válogatásokkal. Az Online módban pedig másokkal tudunk versenyezni microjátékokban.

Megjelenés » 2021.09.10 ( Nintendo Switch )

 

Eastward

Az Eastward a Chucklefish ( Stardew Valley / Pathway ) új gyönyörű egy játékos pixel art játéka. Storyban egy poszt-apokaliptikus világban kell utaznunk John és Sam-ként. Játékban Dungeon-ket kell teljesíteni különleges képességekkel és fegyverekkel.

Megjelenés » 2021.09.16 ( Nintendo Switch / Steam )

 

Metroid Dread

Metroid Dread 19 éve az első 2D-s Metroid játék. A játékban Samus Aran visszatér ahol most a ZDR bolygóról kell megmenekülni, de ezt a cselekvésünket Szörnyek és mesterséges intelligenciával ellátott robotok próbálják megakadályozni.

Megjelenés » 2021.10.8 ( Nintendo Switch )

 

Mario Party Superstars

A Mario Party Superstars-ban N64-es ( Nintendo 64 ) Mario Party játékokból újítanak fel pályákat. A játékban elérhető lesz megjelenéskor az Online játékmód amit minden Mario Party játékos áttud értékelni.

Megjelenés » 2021.10.29 ( Nintendo Switch )

 

Shin Megami Tensei V

A Shin Megami Tensei V ( innentől SMT V ) a Persona játékok főága. A játék egy nyílt világú Story alapú RPG lesz amiben egy alternatív japánban kell szörnyeket vagdosnunk és fejlődünk. SMT V storyjában egy japán diákot irányítunk aki átkerül egy poszt-apokaliptikus világba ahol a karakter összefuzionál egy félig-robot félig-emberrel és különleges erőket szerez.

Megjelenés » 2021.11.11 ( Nintendo Switch )

 

Pokemon Brilliant Diamond és Shining Pearl

A Pokemon Brilliant Diamond és Shining Pearl két remaster játék a Nintendo DS érából. A játékok a bejáratott recept alapján készültek le kell győzni a „Gym Leader”-t és Pokemonokat gyűjteni és szintezni őket. Személyes vélemény alapján én inkább megvárnám a Pokemon Legends Arceus-t.

Megjelenés » 2021.11.19 ( Nintendo Switch )

 

Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp

Az Advance Wars visszatér az első és a második rész rebootjával. Egy Katonai stratégiai játék széria ami eredetileg az GameBoy Advance-re jelent meg. Mindkét játék kampányát teljesen újrakészítették az alapoktól.

Megjelenés » 2021.12.03 ( Nintendo Switch )

KÖVESS MINKET ITT IS

Válasz