Sony Event 2021.09.09 – Sony nem pihen.

Star Wars Knights of the Old Republic Remake ( Kotor )

Kotor egy 20 éve megjelent Star Wars RPG amit a rajongók mai napig a legjobb Star Wars játéknak titulálnak. Ennek fényében nem meglepő, hogy jön a játék alapoktól újrakészített változata.

Megjelnés » Jelenleg nem ismert (Platformok » PC/PS5)

 

Project Eve 

Project Eve egy futurisztikus akció rpg lesz amiben, Eve ként kell visszafoglalni a földet idegen megszállottoktól. A fejlesztők azt ígérik a játék minden PS5-s újdonságot ki fog használni.

Megjelenés » Jelenleg nem ismert (Platformok » PC/PS5)

 

Tiny Tina’s Wonderland 

A Tiny Tina’s Wonderland a Borderlands játékok spin-off játéka. A játékban képességeket és „varázslatos” fegyvereket használunk arra, hogy minden féle szörnyet eltüntessünk a világból.

Megjelenés » 2022.03.25 (Platformok » PC/PS5/PS4/Xbox Series X/One)

 

Forspoken

A Forspoken egy akció rpg játék amiben egy másik világba teleportálunk, ahol szörnyeket kell ölnünk különféle képességekkel. Játékban van egy kis Final Fantasy áthallás ami amiatt van mivel ez is egy Square Enix játék.

Megjelenés » 2022 Tavasza (Platformok » PC/PS5)

 

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

Az Extraction a Rainbow Six Outbreak eventjéből készült teljes különálló játék tehát aki próbálta azt az sejtheti milyen lesz ez a játék. A játékban 18 Siegeből ismert operátor lesz elérhető.

Megjelenés » 2022 Január (Platformok » PC/PS5/PS4/Xbox Series X/One)

 

Alan Wake Remastered 

Alan Wake egy túlélő horror melyben Alan Wake-t irányítjuk egy írót aki elutazik de komába kerül és arra ébred, hogy a felesége meghalt egy balesetbe. A játék nem változott sokat de legalább amiben változott abban jelentősen ilyen változások például: Arc animációk / Bevilágitások.

Megjelenés » 2021.October.5 (Platformok » PC ( EGS store exclusive ) /PS5/PS4/Xbox Series X/One)

 

Gta V

A show legrosszabb eleme szerintem a játék szinte semmit nem változott a next-gen verzióban. Playstation 5-n ingyenes lesz cserébe a Gta Online.

Megjelenés » 2022. 03.05 (Platformok » PC/PS5/Xbox Series X)

 

GhostWire Tokyo 

A Ghostwire Tokyo egy akció horror játék lesz amiben Tokyo városában mindenki eltűnt. Játékmenet terén különböző képességeket kell szörnyeket gyilkolnunk, amik tipikus japán designba vannak megalkotva mint például: Iskolás kis lány / Ugráló zombik stb..

Megjelenés » 2022 (Platformok » PC / PS5 ) 

 

Marvel Guardians of the Galaxy

Galaxis Őrzői játék egy kicsit érdekes mivel a játékban a karakterek nem hasonlítanak a mozis párjukra de ennek ellenére a hangult megvan. A játékmenetben pedig egy érdekes harcrendszer megfigyelhető ugyanis irányítunk egy karaktert aki megtudja mondani a többi karakternek, hogyan támadjon.

Megjelenés » 2021.10.26 (Platformok » PC / PS5 / Xbox xsx/one / Switch )

 

Deathloop

A Deathloop-ban egy időhurokból próbálunk kiszabadulni úgy, hogy a főszereplővel megölünk 8 darab célpontot egy nap leforgása alatt. Az előbbi cselekvésünket probálja megakadályozni az AI/Másik online játékos egy bérgyilkos személyében. A játékmenet ismerős lehet a Dishonered játékokból mivel ugyanolyan képesség / fegyver használatra épül.

Megjelenés » 2021.09.15 (Platformok » PC / PS5 )

 

Tchia 

A Thciában egy kis lányt irányítunk aki képes megszállni állatokat, hogy az állatok tulajdonságát kihasználva puzzeleket oldjon meg egy kis szigeten.

Megjelenés » 2022 (Platformok » PC / PS5 )

 

Uncharted Remastered 

Az Uncharted Remastered magába foglalja az Uncharted 4-et és a Lost Legacy-t kicsit felújítva PS5-re és elsőként a szériában PC-re.

Megjelenés » 2021.09.15 (Platformok » PC / PS5 )

 

Marvel’s Wolverine 

Az Insomniac Games a pókember után egy másik legendás Marvel karaktert vesznek kezelésbe aki ezúttal nem más mint Rozsomák. A játékmenetről jelenleg semmit nem tudunk de

Megjelenés » Jelenleg nem ismert (Platformok » PS5 )

 

Grand Turismo 7

A Grand Turismo 7-ben 420 ( Vicces szám ) autó és 90 pálya lesz elérhető megjelenés napján. A játék grafikailag is sokat fejlődőt a ray-tracing miatt.

Megjelenés » 2022.03.04 (Platformok » PS5 )

 

Marvel’s Spider-man 2 

Pókember visszatér ezúttal a Venom ellen partnerjével Miles Moralessel. ( Sokan azt teórizálják, hogy az előzetesben a hang az Kraven a vadász hangja )

Megjelenés » 2023 (Platformok » PS5 )

 

God Of War: Ragnarok

Kratos és Atreus visszatér a skandináv mitológia lerombolásával ami minden eddiginél jobban nézz ki. Szerintem ez az a játék ami miatt jelenleg a legjobban megéri a Playstation 5-t beszerezni mert itt látszik igazán, hogy mire is képes a konzol.

Megjelenés » 2022 (Platformok » PS5 )

KÖVESS MINKET ITT IS

Válasz