Játssz PC-s játékokkal Xboxon!

Az eredeti cikk a The Verge-n jelent meg, ez csak a magyarra fordítása!

 

Az Nvidia most már engedélyezi a Microsoft Edge böngészőn történő hozzáférést, lehetővé téve az Xbox tulajdonosok számára, hogy csak számítógépen elérhető játékokkal játsszhassanak! A GeForce Now több mint 1000 PC-játékhoz való hozzáférést biztosít, és az Nvidia végre elkezdte támogatni az Edge böngészőt, amely a GeForce Now béta frissítésében érkezik Xboxra.

 

Ez egy fokkal közelebb hozta azt az élményt, hogy konzolon is játszhassunk gépes játékokkal, amely nem köthető a Microsofthoz! Mivel az alap csomag ingyenes, egy órán keresztül élvezhetsz olyan népszerű játékokat, mint a CS:GO, a DOTA 2 és a League of Legends 1080p-ben!

 

 

Ami ezt még érdekesebbé teszi, hogy az Edge böngészője támogatja az egér és a billentyűzet bevitelét is, így játszhatunk bizonyos játékokat, amelyek nem is rendelkeznek kontroller támogatással. Jelenleg nem ez a legideálisabb élmény az Xboxon, mert minden egyes kattintáskor megjelenik a virtuális billentyűzet és a várakozási idő nem túl jó egy multiplayernél.

A Microsoft Xbox-ért felelős vezetője, Phil Spencer a közelmúltban elkötelezte magát amellett, hogy a cég Xbox Cloud Gaming szolgáltatásán keresztül teljes PC-s játékokat vinnének az Xboxra. Még mindig nem tudjuk, hogy ezek mikor érkeznének meg, de a GeForce Now a legjobb alternatíva, amíg meg nem érkezik.

 

Mivel az Nvidia kiterjeszti a GeForce Now-ot Edge-re, és még egy RTX 3080-as réteget is hozzáad, jó lenne egy hivatalos Xbox-kliens a szolgáltatáshoz, és egy módja annak, hogy ezeket a PC-s játékokat PlayStation-ön is lejátszhassuk.


Az eredeti cikket elolvashatjátok itt: https://www.theverge.com/2021/10/25/22738056/microsoft-xbox-pc-games-steam-nvidia-geforce-now-streaming

 

KÖVESS MINKET ITT IS

Válasz