Xbox Event – 2021.11.15

Az Xbox idén ünnepli a 20 évfordulóját aminek alakalmából rendeztek egy „születésnapi” eventet. Az eventen számos bejelentést tettek meg rajongók örömére.

Visszafelé Kompatibilitás – Xbox 360 / Xbox Classic

Bejelentették, hogy a Max Payne / Fear széria elérhető lesz a Xbox Series és Xbox One konzolokon emellett a Jedi Outcast az Xbox Classicról lesz még elérhető.
Ide tartózik az is, hogy eddig elérhető visszafelé kompatibilis játékok között egy-két játékban mostantól több fps lesz a fps boost miatt ilyen játékok a Sonic Generations , Gears 1-4 , Alan Wake és sok egyéb játék.

Power On – Xbox Dokumentum Sorozat

December 13-án a jön az Xbox konzolok fejlesztéséről szóló dokumentum sorozat. Az előzetesből kiderült, hogy próbálják valóságosan ábrázolni a történéseket azaz a Red Ring ( Xbox 360 hűtés ) balhé is szerepet fog kapni. 6 részben fog megjelenni ingyenesen Youtube-on és más videó megosztó platformokon.

Halo Infinite / Sorozat 

A Halo Infinite multiplayer – A mai naptól elérhető a Halo Infinite Multiplayer Xbox és Pc-n ( Steam / Xbox App ) ingyenesen. A játék jelenleg béta tehát teljesítménybeli hibák és grafikai hibák előfordulhatnak.

Halo sorozat – A Halo sorozatról is szó esett amiről kiderült, hogy jövőre fog megjelenni Paramount+-on. Fun Fact az egész sorozatot nálunk forgatták ( Margit szigetnél egyszer találkoztam is a forgatással ) és már forgatják a 2. évadot is.

 

Legközelebbi event amin az Xbox szerepet fog vállalni a Game Awards lesz December 9.-én amit a Microsoft Theatre-ben fognak megrendezni.

 

KÖVESS MINKET ITT IS

Válasz