Playstation Plus+ – 2021 December.

Előreláthatólag 2021 Decemberében a Playstation Plus tulajdonosok nem fognak sírni az biztos. Mivel 3 remek játék lesz elérhető a szivárgások alapján.

Godfall – PS5/PS4

A játék egy kardozós őrület amiben lootolnunk kell és fejleszteni a hősünket, hogy minél erősebb ellenségeket legyőzünk. A játék kritikák alapján a végére repetitívvé válik ami nem meglepő ha az a lényeg, hogy lootoljunk ezt ellensúlyozva elérhető a co-op amiben, ahogy a mondás is mondja minden jobb. De ne csak, hogy negatívumok legyenek leírva a játék harcrendszere a kritikák alapján meglepően jó nagyon hasonló a God Of War-hoz.

Metacritic » 61 Pont a kritikusoktól és 4.8 pont a játékosoktól.

 

Lego DC Super-Villains – PS4

A Lego DC Super-Villians a Lego játékok egyik hanem a legjobbika amiben ikonikus vagy nevetséges DC szupergonoszokat irányítunk a Gonoszság Ligája ellen. A Lego játékok történetében először a saját testreszabott karakterünk a főszereplő aki a történet előrehaladásával egyre több képességet szerez. Összesen 270 karakter elérhető a játékban amiket küldetésekkel szerzünk meg. Mikor nem küldetéseket teljesítünk akkor egy nyílt világban lehet barangolni ahol rengeteg a gyűjtögethető tárgy.

Metacritic » 74 Pont a kritikusoktól és 7.2 pont a játékosoktól.

 

Mortal Shell – PS4

A Mortal Shell egy Souls like Action RPG amiben gyorsabb a movement mint a Dark Soulsban de nem olyan gyors mint a Sekiroban. A Játékban rengeteg ismerős elem lesz a Dark Soulsból kezdve a fegyverektől a élettöltő tárgyakig.

Metacritic » 76 Pont a kritikusoktól és 7.2 pont a játékosoktól.

 

KÖVESS MINKET ITT IS

Válasz