2021. Szeptember

2021. Szeptemberében kiírtak a Blue Box kiírt egy Blog Posztot amiben megválaszolták a legfontosabb kérdéseket a postban tagadták szintén a Kojima teória valóság alapját és bejelentették, hogy a játék már csak 2022-ben fog megjelenni. Abandonedben a Blue Box úgy tünik nagyon bízik mert egy Fizikai megjelenés elég drága amit rengeteg Indie stúdió nem is engedhet meg magának.

2021. Október

2021. Októberében Twitteren jelezte a cég, hogy mindenkinek bocsánat aki eddig csalódott bennük jelezték, hogy teljes erővel a játék demóján dolgoznak most emellett megkérték a követőket, hogy mellőzzék a toxikus kommenteket.

2021. November

Novemberen a cég semmilyen élet jelet nem adott magárról ami alapján rengeteg ember azt gondolta, hogy itt a vége egy scam volt az egész mert már 3x is tett ilyet a cég ami miatt mai napig sokan kételkednek a játék létezésében. ( teljesen jogosan )

2021. December

December 25.-én megtört a hallgatás mivel Twitteren kiírták, hogy hamarosan megjelenik a játék tech demója. Twitter után a poszt megjelent Instagramon és Playstation App-on is.

 

 

A Posztra rengeteg negatív és toxikus visszajelzés érkezett ami miatt a Stúdió igazgatója is válaszolt. A válaszában elnézést kért a csúszásokért és a teljes némaságra játékkal kapcsolatban és megkért mindenkit, hogy ne írjanak toxikus és illetlen dolgokat mert ez nem esik jól se neki se senkinek se.

 

Ppl really need to calm down.. the toxicty is really creating a lot of pressure and stress. I get it you are pissed, but we’re working hard to deliver something you can enjoy. And that takes time. Sorry but this had to be said..

PS5 users feel scammed because they got a 5 sec teaser, which I on behalf of myself and BLUE BOX deeply apologize for, I can truly understand that. But there are a lot of ppl out there who are complaining but
don’t have a PS5.

Next to that, for Abandoned we use self made content. Just because you saw the April teaser doesn’t mean that the whole game is an asset flip. Why do you think that it takes time to show something? It takes time because we want to show something good. Something you can enjoy.

And yes I and BLUE BOX are indie and you should not expect a AAA game. Set your expectations. Yes we want to do our own way of things and sure we didn’t do it wel but we are working on it.

If you feel scammed or whatsoever I am deeply, deeply apologizing for that. That is not my intention nor do I wanted for any of this to happen.

All I ask from everyone is just to relax, calm down and just wait. Its coming I promise but just wait. Enjoy life, play some cool games, watch a movie, spend time with your loved ones, do some workout.

Sorry for this long message but I really felt like sharing this as the whole situation is just out of control.

— Hasan Kahraman (@HasanEKahraman) December 26, 2021

Jelenleg tehát így állnak a dolgok az Abandoned kapcsán ha lesz bármi változás arról mindenképpen fogunk írni.

 

 

KÖVESS MINKET ITT IS

Válasz