Ubisoft X Xbox

Rainbow Six Extraction

Ubisoft és Microsoft bejelentette, hogy Január 20-án első naptól fogva elérhető lesz az Új Rainbow Six játék az Xbox Game Pass / Xbox Game Pass Ultimate felhasználóknak.
A játék a Siege Outbreak módjának a teljes verziója amiben „űrlényeket” kell meggyilkolni a Siege karaktereivel. A fejlesztők szerint nem lehet majd berohanni és mindenkit lelőni hanem taktikázni kell majd a karakterekkel mert ha nem nagyon gyors halál lesz az eredmény. Összesen 3 barátunkkal tudunk egyszerre játszani és elég, hogy csak egy embernek legyen meg a játék.

 

Ubisoft+

Ubisoft a Rainbow Six Extraction mellett a Ubisoft+-ot is elhozza Xbox-ra.
De mi is az a Ubisoft+? – A Ubisoft+ egy előfizetős szolgáltatás mint például a Game Pass. Ubisoft+ katalógusában csak Ubisoft játékokat találhatunk meg de azoknak legalább a legnagyobb kiadását. A szolgáltatás ára 15$ havonta de ez változhat a konzolos verziónál. Megjelenésről a Ubisoft csak annyit mondott hamarosan bejelentik a dátumot.

 

Pletykák

2 Pletyka kering jelenleg az interneten. Az egyik az, hogy Ubisoft+ befog kerülni a Game Pass-be a másik pedig a Dying Light 2 Game Pass megjelenése. Én személy szerint a Ubisoft+ Game Pass-be kerülését eltudom képzelni de a Dying Light 2 Game Pass megjelenése szerintem elképzelhetetlen de ne legyen igazam.

KÖVESS MINKET ITT IS

Válasz