A Grand Theft Auto 5 még 2013-ban jelent meg PS3 / Xbox 360 konzolokra azóta a játék megjelent PC-re / Xbox One-ra / PS4-re tehát a játék majdnem 10 éves és még a mai napig az eladási listák élén van és ezt a Take-Two is tudta ezért kiadták a GTA V-t Next-Gen konzolokra. ( PS5/Xbox Series S/X).   ( Minden kép Xbox Series X-en készült. )

Mi változott?

A játék remasterelve lett ami annyit tesz, hogy javítottak a textúrákon és a fényeken és eltörölték az FPS lock-ot. A textúrák feljavítása leginkább az arc modellek minőségén látszik ugyanis Trevor és Micheal arca kidolgozottabb lett ellentétben Franklin arcával ami szerintem egyáltalán nem változott.

 

A fényeket a bejátszások tudják legjobban szemléltetni de in-game is nagyon változó minőségűek ugyanis van olyan, hogy egy üveg torony úgy ragyog mint a nap máskor pedig semminyire se látszik. Esti órákban Los Santos olyan mint egy neoncső, de a játék nem mindenhol tudja kihasználni ezt ugyanis ha a tengerparti fényeket nézzük ott olyanok mint a játék előző verziójában de ha a városban megyünk egy motorral egyből jól néznek a fények de ezek nem olyan dolog amiket nem tudnának javítani de elvárt dolog lett volna, hogy ne legyenek ilyen hibák.

 

 

A játék kapott egy Fidelity módot és egy Performance módot. Gondolná az ember, hogy mind Storyban mind Onlineban ugyanazokat a számokat hozzák a módok hát nagyon nem, mivel Onlineban a Fidelity mód 4K 30-fpsben fút míg Storyban 4K/60fps-ben de a legrosszabb, hogy a játék néhol ( Robbanás ) bezuhan egészen 15-20 fps-ig is. A Performance ront a látványvilágon de mind az Onlineban mind a Storyban kő keményen tartja a 60 fps-t legalább.

Összesítés:

A játék szerencsére nem lett rosszabb mint amilyen volt viszont nem változtatott annyit, hogy ajánlani tudjam. Aki Online játszik azoknak biztosan megéri az Upgrade de aki csak a story-t akarja újrázni annak nem éri meg. A játék Online része jelenleg ingyenes a PS+ keretén belül ezért PS-en csak a Story mód fizetős ami 3500ft~. Xbox-on a játék 7000ft mivel az Online-t és a Story módot is tartalmazza. A végére a játékból képpel készültem összegzi az én véleményem.

 

 

 

 

 

KÖVESS MINKET ITT IS

Válasz